Снимка: архив, Булфото
fallback

Заради очаквания засилен трафик днес от 14.00 ч. до 20.00 ч. ще бъде спряно движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Това информират от АПИ.

Целта е повишаване на безопасността при пътуване и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата в края на почивните дни за Коледа.

Шофьорите трябва да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция", която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

Забраната не важи за автомобили, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари.

През Владая от 10.00 ч. до 20.00 ч. ще има две ленти за прибиращите се към София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Do 22

преди 6 години

Исторически софия си е софия не софия област! Може да сакаш да си софиянец но не вървиш !

20

Анонимен

преди 6 години

До номер 16Исторически София се състои от градът София и всички села около нея. Като скачени съдове сте. Моля провинциалистите да се упражняват на тема какви сме били преди те да дойдат. Нямате си идея от историята ни, предците ни, къде са им били нивите, къщите и тн. Гледайте си вашата история, от вашия си край. Нека всеки да си уважава родния край!

19

Анонимен

преди 6 години

Да четете повече Алеко Константинов, ***. Я да ви питам - вие почитатели ли сте на Тодор Живков, как ви учат в провинцията?

fallback