Снимка: "Българска Коледа"
fallback

За 14 години в рамките на благотворителната инициатива на президента "Българската коледа" са събрани 29 984 449 лв.

За това време са подпомогнати над 3800 деца и 259 лечебни заведения, пише БТА.

Инициативата "Българската коледа" се организира за 15-та година. Тя има за цел да насърчи дарителството, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, засягащи здравето на децата и да подпомага лечението им.

Петнадесетото издание е посветено на спасения детски живот, като насочва своите усилия да помогне в грижата за продължителното лечение и активната рехабилитация.

Дарете с SMS на 1117 или с по-големи суми през сайта на Българската коледа - https://www.bgkoleda.bg/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Дарих и то не малко. Лошо е обаче държавата да разхищава и да проси дарения. Когато се краде - плащат същите, които даряват, а крадците се скатават.

13

Хахо

преди 6 години

Вежди, а бе ти вярваш ли си или мислиш, че ограбените хора ще простят на днешните мародери политици! Та и ти беше между тях и не ползва пътека1 да се лекуваш от рака в Германия! Вярваш ли, че някои ще ви прости!!

12

Анонимен

преди 6 години

За жалост, така наречената "Българска коледа" се превърна в една просия от имащите, към бедните.Няма да забравя Плевнелиев начело на "Българска коледа" който имаше неясно защо бюджет от 70 млн и нахалството да иска от хората да късат от залъка си за да плащат за нещо, което е функция на нормалната държава.Просто можеше да даде 2 млн от бюджета си, за ненужни разходки по света и готово.А и къде е държавата, къде са данъците, които плащаме, за да има социални грижи? Вместо това - пак просия.

fallback