Снимка: Булфото, архив
fallback

Четирима души са загинали при тежка катастрофа на пътя между селата Девене и Борован, съобщи МВР, цитиран от "Фокус".

Oще по темата

Причината за пътния инцидент е загуба на управление над единия автомобил. Катастрофата е станала към 11:40 часа на прав участък между врачанските села Девене и Борован.

Шофьор на лек автомобил е изгубил управлението, колата му е застанала перпендикулярно на пътя и в нея се е ударил друг автомобил. По първоначални данни, трима са загиналите от първия автомобил и един – от втория. На мястото се извършва оглед.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Tъpanarino

преди 6 години

До Анонимен 37:Ако си грамотен и можеш да четеш и пишеш,щеше да разбереш,че тук говорим за безопасност на движението,а не за политика?!?!?!Лично аз,не съм си внасял или изнасял парите от КТБ,и тая тема и проблема изобщо,ама изобщо не ме интерисува,вълнува или интригува,а и не мисля,че е лъжица за твоите уста или тема за твоята глава?!?!?!А и начина по-който реагираш ме навежда на мисълта,че и ти си най-вероятно от оня,по-тъмният етнос,за които важат само правата,но не и задълженията!?!?!?

34

Скорост до 24

преди 6 години

Кико,ти явно никога не си мърдал от БГ.......не искам да те убеждавам,но там глобите са убийствени за превишена скорост,на всяко кръстовище има камери,в централните части на градовете е 30км,на магистралите е 110.......в Франция

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Ние не скачахме пазвантина на правешкия каскет да ни управлява, нито сина на шафера на ДС...И нас ни излъгаха, но и тебе - също!

fallback