Снимка: архив, БулФото
fallback

Временно е затворено движението по магистрала "Хемус" в посока столицата около тунела "Витиня" поради катастрофа с два ТИР-а, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Ограничението е заради пътен инцидент между два ТИР-а, станал към 10:20 часа. По първоначални данни на около 500 м след тунела "Витиня" шофьорът на тежкотоварен автомобил, пътувал в посока към Варна, е изгубил управлението.

Камионът е преминал разделителните мантинели, навлязъл е в другото платно и се е ударил в друг ТИР. Няма пострадали, но инцидентът налага спиране на движението в лентите в посока към столицата.

Екипи на Пътна полиция отклоняват трафика към София по стария път. В посока Варна движението е по магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Киртак

преди 6 години

Като знаят, че тук контрол няма, махат всякакви задръжки и загърбват правилата. Всеки прави каквото си иска. А за пътищата. Нали "асфалта не се яде".

5

Анонимен

преди 6 години

Катастрофите се намаляват, като се намалят нарушения и се правят и поддържат хубави пътища. Нарушенията се намаляват само ако има контрол от държавата. В България е обратното - пътищата са лоши, а контрол няма от 28 години. Резултатът е, че като няма контрол чужденците стават най-опасните шофьори по пътищата на България, а някакви плямпат за манталитет, култура и възпитание ...

4

Наивен

преди 6 години

Няма спасение! Не по магистрали, а по самолетни писти да се движим, пак ще има катастрофи. Този път нямам предложение. Освен едно. Май е време да почнем отначало. Кой както иска да го разбира.

fallback