Снимка: Dnes.bg
fallback

Да е вход, не е вход, да е врата, не е врата, да е кафене, не е кафене... Най е кафемашина, "зазидала" вход на жилищен блок.

Странната гледка "краси" една от улиците в Троян. За нея сигнализираха потърпевши пред Dnes.bg, принудени да се прибират "през кафемашината".

Автоматът за кафе е сложен точно пред входа и за де се приберат вкъщи, няколкото семейства от блока трябва да се промушват зад нея, за да стигнат до входната врата.

Машината за кафе вероятно е собственост на някой от обитателите на входа, защото от един от апартаментите е пуснат кабел към машината, става ясно от снимката, изпратена от потърпевшите.

Изглежда кабелът е прекалено къс, за да може автоматът да се измести встрани и това е причината машината да бъде сложена точно пред вратата.

Мястото очевидно изглежда подходящо за кафемашина и защото тази не е единствена, става ясно още от снимката.

Хората от входа обясниха, че нямат нищо против машината, стига тя да не им пречи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Васо

преди 6 години

Тая машина и след 5г там ще си стои непокътната. Напомня ми на онези шивачки що работили една година без заплати и нито една от тях не намерила куража да строши шевната машина на, която работи без пари.

15

Joko

преди 6 години

От селянията и простотията в БГ отърване няма..а а....

14

Анонимен

преди 6 години

С тези машини сме заприличали на бит пазар, на всеки ъгъл по две, дори в малките градове и села, няма оттърване . И все се сещам за онази песен на Сашо Роман(ако не се лъжа) , пускам си жетончето ,едно две..

fallback