Снимка: Reuters, архив
fallback

Труп на мъж, който е бил издирван от месец, е бил открит в землището на село Тертер, съобщиха от МВР-Разград. Тяло е било с изядени долни крайници, като на зловещата находка се натъкнали ловци.

Сигналът е подаден около 08.45 часа вчера. При извършения оглед на място е изяснена самоличността на мъжа – това е 78-годишният с инициали А.П. от град Тутракан. Бил е настанен в Дома за стари хора в Тертер, откъдето е обявен за издирване на 19 ноември и до момента е бил в неизвестност.

При първоначалния оглед следи от насилие не са установени. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ - Разград. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Истината

преди 6 години

Простият народ взе да се събужда. Не е далеч денят, в който ще бъде доста опасно да си политик защото на улицата ще им отр.жат *** зелки. Народът е последният съдия и е безпощаден, трай, трай ама накрая ще стане като през '46. Ще видите.

7

гост

преди 6 години

Ако тези в парламента не се погрижат за подпомагане на възрастните и социално слабите, а мислят само за своите *** и портфейлите им да са препълнени с пари, то в скоро време може да не бъдем парламентарна република. Тогава парламента ще се превърне в музеи на алчността и беззаконието. Много хора се възмущават от престъпното бездействие на депутатите. Вместо политиците да се държат като еничари трябва да полагат грижи за оцеляване на населението.

6

възмутен

преди 6 години

Нали еничарите с имунитет точно това искат, да унищожат старите хора. Дори ако може да бъдат сами и да си увеличават постоянно собствените заплати и привилегии. Другите хора за тях не са важни. Алчността им няма граници. Ако половината излишни депутати се съкратят с тези разходи по тях могат много възрастни хора социално слаби да бъдат подпомогнати.

fallback