Снимка: visualhunt.com
fallback

24-годишен мъж от Чепеларе бе арестуван, след като на публично място, до банка в центъра на града, преби приятелката си и мъж, притекъл се на помощ.

С решение на Районния съд в Чепеларе за проява на дребно хулиганство на му е наложено административно наказание "задържане в структурно звено на МВР" за срок от 10 денонощия, пише "24 часа".

Мъжът се скарал първо с жената, с която живее на семейни начала, след това започнал да я бие. След това друго лице се намесва, за да предотврати скандала, но 24-годишният мъж се нахвърля и върху него, като нанася удари с юмруци, изважда малък сгъваем нож от джоба си и тръгва към него, за да го сплаши.

Според съда, действията му са агресивни и арогантни, предизвикали са възмущение у присъстващите, като е нарушил спокойствието и обществения ред в гр. Чепеларе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Брех ти трябва да си някоя каратека. Брррр,чак ме хфана шопе!

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя не си е намерил майстора. Да внимава на кого вади нож, че шанса да остане и без двете си ръце е голям!

11

Анонимен

преди 6 години

Извадил е голеееем късмет че не е бил наблизо някой такъв като мен. Щях да му завра ножа отзад. Но както винаги такива са късметлии. Затова се и мислят за голямата работа щото не са попадали на точният човек. Само веднъж да попаднат и ще станат кротки като агънца!

fallback