Снимка: архив, БулФото
fallback

Установен и задържан е шофьор, извършил нарушение на АМ "Хемус". 52-годишният мъж е от врачанското село Три кладенци.

Издирването му започна веднага, след като в социалните мрежи бе разпространен клип, показващ управление на лек автомобил "Ауди 80" в лентата за насрещно движение в района на 44-46 км. Това съобщиха от пресцентъра на МВР

В хода на проверката е установено, че нарушителят има и неплатени глоби в размер на 130 лева. По тази причина има и издадена заповед за отнемане на книжката.

От полицията призовават хората, които станат свидетели на подобни нарушения, да подават своевременни сигнали.

Важно е те да съдържат информация за мястото на нарушението, както и забелязани детайли, които биха помогнали за бързото идентифициране на превозното средство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До 6

преди 6 години

До АнонименДа знайш, че знаците са виновни 50 км.да се движиш в насрещното на магистрала. Имаше и бензиностанция, и една камара други места да коригира движението си. През мантинелата явно се вижда посоката на движение в другото платно. А този път често го минавам. Също смятам, че на места маркировката и знаците се предпоставка за инциденти. Но там няма такива предпоставки. Нямам и идея как се озовал там, ако е идвал от Враца. Алкохола, наркотиците и простотията нищо не ги спира.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако този човек беше глобяван за по-дребни нарушения, ефективно всеки път му бяха събирани парите, нямаше да се стигне до тук. Със затвор и глоба от хиляди след свършен факт, какво от това. Защо в Европа камерите са навсякъде по пътищата, а глобите прилични. В Германия до 20 км. 20 Е. Но там няма бонус ако платиш в срок, като в БГ, а ако не я платиш в срок глобата прогресивно жестоко расте, за всичко. Просто ти пускат писма.

13

до управляващите

преди 6 години

За такъв терорист където кара в насрещното движение, дори и колата да му конфискуват и 10000 лева да го глобят, пак ще си е същият безмозъчен човек. Терористите се наказват за дълго време в затвора при строг режим. Спазването на законите са гаранция за сигурността на хората и държавата. За целта трябва не корумпирани хора да прилагат законите.

fallback