Снимка: Bulfoto, архив
fallback

Националният осигурителен институт информира, че изплащането на пенсиите за месеца започва днес и ще приключи на 20 декември.

Заедно с пенсиите ще бъде изплатена и еднократна допълнителна сума в размер на 40,00 лв. на всички пенсионери, на които пенсията или сборът от пенсиите заедно с добавките и компенсациите към тях за декември 2017 г. е в размер до 321,00 лв. включително.

Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще бъде извършено според изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка една от тях.

Преводите на декемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат направени днес.

Факт е, че възрастните хора с нетърпение очакват да се опаричат, тъй като от ранни зори, въпреки студа, са извили дълги опашки пред пощенските клонове и банкомати, видя Dnes.bg тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Голяма грешка е да си мислим ,че пенсиите на народа зависи от икономиката...как един път и Борисов и Горанов дето всеки божи ден се оправдават с производителността на труда нашите "етични" журналисти не ги попитат кога ще бъдат обвързани тяхните заплати с икономиката и резултатите от благосъстоянието на народа. Нали ги избираме да харчат нашите пари за нашето добро , а не за собственият им лукс. Няма ли един път народа да каже заслужават ли си заплатите нашите политици след като сме на последно

13

Анонимен

преди 6 години

Пенсиите са ниски, защото няма икономика, а икономика няма, защото управляващите са убавци, а и кражбите са на висота и никакъв комунизъм и социализм не е виновен. Вече минаха много години за да се оправдавате с това!

12

Анонимен

преди 6 години

НЯМАМ ДУМИ ЗА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ЕТИКА И ТЯХНОТО СЛАГАЧЕСТВО НА ПОЛИТИЦИТЕ.ЗАЩО НЕ ТРЪБИТЕ КОГАТО ПОЛИТИЦИТЕ ТИХОМЪЛКОМ СИ УВЕЛИЧАВАТ И ЗАПЛАТИ И ВСЯКАКВИ БЛАГИНКИ,ЗАЩО НЕ ТРЪБИТЕ КОГАТО СЕ ОЛИВАТ ОТ РАЗКОШНИЯТ ЖИВОТ,КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОГРОМНИТЕ СИ ЗАПЛАТИ,КОИТО САМИ СИ ОПРЕДЕЛЯТ АМИ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН СЛУШАМ КАК ПЕНСИОНЕРИТЕ,БЕЗЗЪБИТЕ,ГЛАДНИТЕ ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА РАБОТИЛИ ЧЕСТНО НА ТАЗИ БАНДИТСКА ДЪРЖАВА СЕГА ИМ ОТПУСКАТ ОТ НАРОДНАТА ХАЗНА ПО 40 ЛВ,КОИТО ЗА ПОЛИТИЦИТЕ СА ТРОХИЧКИ НА

fallback