Снимка: архив "Булфото"
fallback

Пореден смъртен случай на пътя.

Млада жена загина след катастрофа, станала снощи на обходния път на Враца. Млад мъж е с опасност за живота след сблъсъка.

Трагедията е станала при сблъсък на БМВ, шофирано от 21-годишния мъж и идващ насреща камион.

Най-вероятно шофьорът на баварското возило е загубил управлението над колата, защото преди удара с ТИР-а тя се завъртяла на мокрия път, пише "Дарик".

Загиналата жена е на 20 години, тя е пътувала на седалката до шофьора. И водачът на БМВ-то, и спътницата му са от монтанското село Медковец.

Пробата за алкохол на 53-годишния шофьор на ТИР-а от ботевградското село Врачеш е отрицателна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Момчето се бори за живота си. Бъдете съоричастни към близките.

13

Гост

преди 6 години

До 11: Дрън-дрън! Говориш, колкото да не заспиш! Това, което пишеш важи за всички автомобили със задно предаване, които ти познаваш, а те явно не са много! Съвременните автомобили имат безброй системи подпомагащи управлението им, потеглянето, стабилността и т.н. Но, дори и при тях, трябва си акъл! Законите на физиката важат за всички, няма нови, няма стари! Бог да прости момичето! За жалост, не е случила на шофьор!

12

Изкуплението БМВ

преди 6 години

Разсъдъкът на БГ - ина е разсъдък на нихилист, решил да поживее, според своите разбирания кратко,но славно. Ако ще има смартфон-то само последен модел Aй.Ако ще кара кола-да е 'баварец", пък бил той и дядо му.Ако ще работи-то само на бюро и с производствена машина-телефон.Ако трябва да има умения в изпълнение на горните сфери-то само уменията,дадени му генетично.Той нищо лошо не забравя и нищо добро не научава.Ние,извън горния кръг на избрани-Господ да ни пази!!!А някога по ума изпращаха!

fallback