Снимка: "Дарик"
fallback

Нов спортен комплекс в Момчилград ще бъде кръстен на шампиона Наим Сюлейманоглу. Решението бе взето единодушно от общинските съветници в града.

Oще по темата

Роденият в момчилградското село Птичар световноизвестен щангист почина на 18 ноември в Турция след тежко боледуване.

Днес общинарите в Момчилград започнаха заседанието си с едноминутно мълчание в памет на шампиона.

"Убедени сме, че световноизвестният щангист ще бъде пример за подражание и вдъхновение за младите момчилградчани", се казва в мотивите към предложението, съобщи "Дарик".

По време на заседанието беше дадена и идеята в Момчилград да бъде изграден паметник на Наим Сюлейманоглу. Най-вероятно той ще бъде поставен пред спортния комплекс, носещ името на спортиста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

"Убедени сме, че световноизвестният щангист ще бъде пример за подражание и вдъхновение за младите момчилградчани"хахахахахааааааааааааааааааааа Е щом един виден алкохолик ще им е за пример............

8

Факт!

преди 6 години

До vargТо и на тебе българският ти не е силен не можех да си купиш???Кво е тва?

7

varg

преди 6 години

В Момчилград още през 2001 година нямаше един жив българин,всичко говори на турски език,дори в мгазините не можех да си купиш хляб,ако незнаеш турски език.Турците заглушаваха нашите радиостанции и т.н.Добре,че беше Възродителния процес та малко забави превръщането на България в Турция.Демокрацията,обаче ускори този процес стократно.

fallback