Снимка: БТА
fallback

Днес от запад облачността ще се увеличава и става по-плътнаН. Преди обяд все още на много места в равнините ще има мъгла.

Около и след обяд ще се появи слаб, в източните райони и северно от планините до умерен юг-югозападен вятър, прогнозират синоптиците от НИМХ към БАН.

Преди обяд все още на много места в равнините ще има мъгла. Около и след обяд ще се появи слаб, в източните райони и северно от планините до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 10 и 15 градуса, в места с трайна мъгла: 6 - 9 градуса.

Атмосферното налягане бавно ще се понижава и вече ще бъде по-ниско от средното за ноември.

Над планините облачността ще се увеличи и вплътни, все още без валежи. Ще духа силен юг-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 7 градуса, на 2000 метра - около 2 градуса.

Над Черноморието ще преобладава облачно време, преди обяд на места с мъгла. Около и след обяд ще се появи слаб до умерен юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 13 -15 градуса. Температурата на морската вода е 12 - 13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 6 години

От цялата прогноза разбах само че температурата на водата в ч.море е 12 гадуса а вълнението 2 бала и че може да се изкъпече! И че над планините облачноста ще се вплътни И НЯМА ДА СЕ ПРАВИМЕ НА ТУРИСТИ. Такава прогноза по времето на гнилият соц ако Любка Кумчева беше изнесла щяха да я пенсионират още докато беше 30 годишна.

fallback