Част от ужилените туристи. Кадър: Нова тв
fallback

Възмутени туристи застанаха пред камера, за да се оплачат от нелоялен турооператор от Хасково. Техните почивки били провалени, но не са получили парите си обратно.

"Трябваше за заминем. Единственото ни условие беше хотелът да бъде 5-звезден и да бъде през август, така ни бяха отпуските. Дни преди да заминем хотелът бе променен. Долен бордей, на една звезда не отговаряше хотелът, не на 5. Дори почивката ни не беше платена. Бяха платени 4 дни. Искаха да ни гонят от хотела. В крайна сметка казаха, че ще ни възстановят цялата сума в края на август", разказа пред Нова тв Румяна Йорданова.

Други пъ са успели да си върнат парите, макар и на части.

"2800 лева. Парите с много караници в офиса в момичето ми бяха върнати на пет пъти", обясни Славка Миткова.

Златка Чолакова обаче твърди, че е била заплашена с отвличане.

"В първия момент го приех на шега, обаче впоследствие си подадох жалба в полицията, защото нямам идея докъде може да стигне", заяви тя.

Други клиенти и сътрудници на туристическата агенция обаче твърдят, че нещата са пресилени и неверни.

Собственичката отказала да застане пред камерата. Тя обясни проблемите със затруднено финансово състояние, а смяната на хотели не била по вина на фирмата, а заради чужди партньори. Тя поела ангажимент всички дължими суми да бъдат изплатени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Какво е името на фирмата и как се казва измамника ????? Трите имена и адрес !!! Моля !?Ако ги криете вие сте техни съучастници в кражбата !!

15

Анонимен

преди 6 години

Казва се фирма еди коя си ни измами.Еди кой си производител прави скапани салами.В търговските обекти на еди коя си верига има плъхове и *** и развалени яйца.Всичко друго е дрън дрън та пляс.Трябва да сме безмилостни към некоректните търговци,тур оператори и производители,сервизи,магазини и всички в сверата на услугите.

14

чарли

преди 6 години

Няма име и адрес на туроператора-новината е фалшива.

fallback