Снимка: flickr
fallback

Тийнейджърка от Варна е задържана, след като е потрошила стъкло на автобус, съобщиха от МВР.

Инцидентът станал в четвъртък, около 22:25 часа вечерта. Момичето спорило дълго и разпалено с контролата, автобусът спрял на спирката в центъра на кв. "Аспарухово" и девойката набила здрав ритник на една от вратите, счупила стъклото и успяла да избяга.

Малко по-късно е задържана от униформените, близо до мястото на инцидента. Хулиганството й е предадено на районна прокуратура Варна.

Още едно непълнолетно дете е предадено на разследващите. Момче от Игнатиево е задържано за джебчийска кражба на портмоне, извършена на автобусна спирка, близо до автогарата в морската столица. В свитото портмоне имало документи и малко пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ДЖИПСИ

преди 6 години

Контрольора трябва да плати стъклото, защото не проверява всички пътници. Освен това се чудят как да изкопчат пари със глоби от социално слаби хора. Непрекъснато се заяждат с ученици за да им вземат парите за закуска. Те са срам за нацията. Ако все още има държава то тези кърлежи трябва да ги махнат поне за градския транспорт.

10

Ричарт

преди 6 години

Контрольорите вместо да изнервят хората като не проверяват всички, по добре да почистват улиците или да садят дървета в горите от пожарите. Нека и те като хората се хванат да вършат полезна работа. Защото може да предизвикат хората някъде да им се отбият. Те като футболните съдии не са безпристрастни. Затова може изнервени хора да им раздават правосъдие.

9

гост

преди 6 години

До кога в тази държава ще има още правоимащи които не плащат ток, вода, данък за имот, като се само настаняват и живеят като пиявици на гърба на бедните хора. Возят се без пари и никои не ги проверява. Контрольорите проверяват само ученици, жени и стари хора. От контрольорите държавата губи повече отколкото от гратисчиите. Всички фирми трябва да купуват карти на работещите. Останалите да са без пари.Тези които купуват гласове на изборите, могат да подарят и имунитета си на някои тъмен римлянин.

fallback