Снимка: Архив, Булфото
fallback

19-годишен шофьор загина при катастрофа в квартал "Кошарник" в Монтана, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал в 00:50 ч. днес.

Колата е излязла от пътното платното и се е забила в електрическо табло, а после и в лек автомобил.

В автомобила са пътувала още двама, като един от тях е настанен в болницата в Монтана с комоцио и опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РПУ – Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Ботур

преди 6 години

До Ботуш КаишевНе си нормален, честно! Едва ли тези родители могат да си причинят нещо по-страшно от това да погребат синът си. По-скоро "драконите" законотворци трябва да осъзнаят, че законите не са само за пълнене на хазната, а да предпазват хората и да им слагат рамки. При изготвянето на законите да има дисциплиниращ ефект. От ЗДП единствените промени бяха да се махне знакът за камери и да се вдигнат глобите. Колко души спасиха? 0

6

Опиум

преди 6 години

Не мога да повярвам!!! Голяма простащина носи българина в сърцето си. Защо сте толкова коравосърдечни? Хора, това е човешко същество, носещо душа в тялото си. Бъдете по-широко скроени, лесно е да обвинявате кмета или държавата, но първо погледнете себе си и това с какво сте помогнали, за да живеем в един по-добър свят!П. С. Пострадалият нито е баща на 4 деца, нито има 4ма братя и сестри. Не пишете глупости, когато сте некомпетентни в дадена тема.

5

Един от Северозапада

преди 6 години

До ФАКТ не са ти проверени фактите, Факте. 4 деца са в семейството,той е един от 4-те.По моя информация-сравнително заможно семейство, родители в чужбина, работят, пращат по някой лев, а момчето-още ученик.

fallback