Снимка: архив, Булфото
fallback

Бързо производство за кражба е започнато в РПУ–Свищов срещу работник в предприятие за преработка на месо, съобщиха от полицията във Велико Търново, предаде "24 часа".

В петък в полицията в Свищов е получен сигнал от служител в частна охранителна фирма, който обяснил, че в четвъртък при проверка на един от работниците в предприятието – 35-годишен мъж от село Ореш, е установена открадната стока.

В багажното отделение на автомобила му били намерени 54 суджука, 13 щафети шпек и 10-литрова туба с дизелово гориво, всичко собственост на предприятието.

Започнато е досъдебно производство по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Калин павлов ореш

преди 6 години

Абе турбо ли си незнам къв си но ще ти спукам детствената хралупа знам та и теб лъскач

29

Турбото свищов боби

преди 6 години

Абе калине ела в автокъщата да ти загрея врата селянино и да те уцеля с една пачка и да ти оправя съзнанието ако незнаеш Аутогруп съм

28

Калин павлов ореш

преди 6 години

И за мен имаше от суджуците но пак ударих на камък тая година не ми върви с авантата толкова години минавах между капките и колко пара смъкнах от магистралата къща в ореш вдигнах като палат от заплата полицейска заплата небях я бутал от години само от баберката живях но сега станаха други времена подвиха ми опашката и ето ме вече без работа съм но имам имоти поне

fallback