Снимка: архив "Булфото"
fallback

Полицейски началник беше спипан да шофира мъртво пиян. Мъжът е карал с 3,39 промила алкохол в кръвта, когато бил спрян от униформените. Нарушителят е началник група в "Криминална полиция" в Хасково.

Той бил хванат по време на полицейска проверка по ул. "Червена стена" в града. Директорът на хасковската полиция Ангел Цанков потвърди за ареста и обясни, че днес започва дисциплинарно производство срещу подчинения му.

По информация на "Дарик" задържаният е 49-годишният Орлин Георгиев. Според запознати срещу него е бил подаден сигнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

гост

преди 6 години

Човекът е шеф на тежък отдел,,Криминална полиция",това не е какъв да е отдел,убийства,самоубийства,поръчкови убийства,палежи,отвличания.Все тежки престъпления,човекът ги е преживявал тежко,затова е дръпнал смукача,а някой завистлив кариерист го е изпял.Така е у нас,по света не знам.И аз ще му дръпна едно,аз също тежко преживявам такива новини.

38

Анонимен

преди 6 години

Трябва да му се търси отговорност, Няма значение че е шеф, всички са равни на пътя, Товали е България съд за всички!

37

Съвест

преди 6 години

Ще стане същото като с пияния пожарникарски шеф който направи верижна катастрофа през март месец. Човека си на работа пак като шеф. Няма такава държава на абсурдите. Пак проверките ще се провеждат от участниците в банкета - познайте какъв ще е резултата.

fallback