Снимка: Архив, БТА
fallback

Моя беше идеята за изграждането на оградата по границата и в едно нещо съм съгласен с Елена Йончева - там има корупционни схеми. Те обаче не са на най-високо ниво във властта, на ниско ниво има схеми. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на "Още от деня" по БНТ.

Симеонов допълни, че е получил оплакване от войници - граничните полицаи правят отделни патрули за охрана по границата, а войниците ги поставят на места, които са с камери.

"Гранични полицаи се настаняват на квартири при свои колеги в Средец, това е нередно. Незаконното преминаване по границата е с помощта на гранични полицаи", каза Валери Симеонов.

Вицепремиерът каза още, че оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев е била изненада и не е била съгласувана с "Обединените патриоти".

"Не мисля, че по този лек начин трябва да се отстраняват хора, които са доказали качества. Опозицията няма да бъде осмирена. Ще има стремглава ескалация на ултиматуми и рекет. Корнелия Нинова се прави на джихадистка с пояс с бомби, която държи бутона, а ние се опитваме да гоним котка с щафета салам", добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Нямам думи просто! За какъв Шенген говорим, за каква национална сигурност? Щом един ВИЦЕ ПРЕМИЕР заявява това публично означава, че страната е със свалени ***. Къде е ДАНС и компания?

15

Американ

преди 6 години

В България има тотална безнаказаност - от най-долу до най-горе - и оттам следват всичките магарии. Работници, чиновници и даже лекари си позволяват да дуднат нашироко как малко им плащали и затова не си вършели работата, и това на главата на клиента/пациента.. Това а Америка е немислимо, даже и за тия дето едва свързват двата края, а такива има, колкото и да не ви се вярва.

14

Анонимен

преди 6 години

Тези приказки за ниското ниво ги разправяй в селската кръчма, но и там няма да ти повярват

fallback