Снимка: Булфото, архив
fallback

След като вчера 9 души загубиха живота си в тежка катастрофа край ловешкото село Микре, нов пътен инцидент стана в същия участък от пътя София-Варна.

Oще по темата

Този път катастрофата е станала по-близо до село Сопот. При катастрофата един човек е загинал, а 7 са ранени, съобщава МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 10.20 часа. По първоначална информация два леки автомобила (със софийска и варненска регистрации) са се сблъскали челно на главен път София – Варна, в района на село Сопот, на 500 метра след бензиностанция в посока Варна.

От удара на място е починал возещият се на предната седалка пътник в колата със софийска регистрация. Жена, шофирала автомобила, е в критично състояние.

Незабавно след сигнала за катастрофата на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Движението в района се извършва в едната лента. Работата на полицейските екипи на място продължава.

Водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Познаваме се добре

преди 6 години

До българинаНяма Северна,Няма Южна България,навсякъде живеят българи.Само това е достатъчнода си изясним,защо се случват всичките тези идиотщини и не само в шофирането.Сякашидиотизмът и простотията са ни генетично заложени,няма друго обяснение.Да извър-шиш зло или грешка и да я повтаряш безброй пъти и то с такава наслада си е болест!

83

Анонимен

преди 6 години

Местните по този път карат по принцип внимателно, защото знаят, че дЕби-лите със софийски, пернишки и варненски регистрации карат все едно са сами на пътя. Ако някой направи статистика ще види, че съм прав. Живея в Търново и почти всяка седмица вижда катастрофи по този път и регистрациите са всеизвестни. А през Търново минават същите ***-оти, като на състезание. Какво са виновни кметовете на Сев. БГ, че не се отпущат пари за републиканската пътна мрежа и не се строи тази магистрала? Питам!

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87:Да,прав сте!Само,че с едно уточнение,че от тези 80%,79.9% са шофьори!?!?На времето имаше един лозунг:"Човекът е човек,когато е на път!",което е абсолютно вярно и актуално,и днес?!Пътувам от 40 години.и като гледам понякога каква е отчайваща лудост,самонадеяност,рискованост,простотия наглост и неграмотност,изпадам в ужас!Има хора,които буквално не познават закона и правилника?!Спрат на някое по-голямо кръстовище или изпаднат в някоя по-сложна ситуация,и не знаят какво да правят?!

fallback