Снимка: visualhunt.com
fallback

8 години лишаване от свобода при строг режим ще изтърпи 36-годишният Кенан Мустафов, след като на 14 ноември тази година Върховният касационен съд потвърдил постановената ефективна присъда и тя влязла в сила, предаде Информационна агенция "Черно море".

Осъденият Мустафов бил признат за виновен и от трите съдебни инстанции за извършени блудствени действия като продължавано престъпление с родната си 10-годишна дъщеря, както и за склоняването на малолетните си син и дъщеря да гледат порноклипове със сношения между лица от различни полове. 

36-годишният баща използвал отсъствието на съпругата си и изградената подчиненост у децата към него.

Първоначално, състав на Търговищкия окръжен съд го осъдил на 10 години и 6 месеца лишаване от свобода при строг режим. Апелативният съд във Варна намалил наказанието му на 8 години лишаване от свобода. С решението си Върховният касационен съд потвърдил присъдата на въззивната инстанция.

Бащата-насилник ще изтърпи ефективна присъда при строг режим в плевенския затвор. 

От началото на досъдебното производство срещу него той е с мярка за неотклонение "задържане под стража", като срокът на първоначалното задържане ще бъде приспаднат от наказанието, уточняват от Апелативна прокуратура–Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Коректен

преди 6 години

Само ги е карал да гледат и са го осъдили!!?? При нас изпил е половината пари от помощите още ненапуснал центъра на селото. Вече има деца от двете си по-големи дъщери. И всички са на социални помощи.

17

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да си заключите гадните крими новини с парола, и само 18+ да имат достъп до тях. Такива глупости няма нужда да бъдат четени от деца.

16

Анонимен

преди 6 години

Ммм-даа...от присъдата действително излиза,че ако бяха гледали еднополов сeкс, едва ли не няма да има наказание. Не знам да се смея ли,да плача ли?А относно шокираните деца, много от вас ще се шокират колко са напред днес децата с информацията: Преди време когато синът ми беше на около 10 реших че е време да поговорим за "пчеличките" и изуменият бях аз.Даже трудно успях да го убедя, че не всичко видял на екрана...Ако си мислите,че кодир. телефизии или защитите на компютрите спират нещо-грешите

fallback