Снимка: архив, Булфото
fallback

22-годишна жена е жертвата при катастрофата, станала в района на летовище "Мечката", съобщават от пренсцентъра на МВР. Сигнал за тежкия пътен инцидент на пътя Самоков- София, в района на летовището, е получен днес към 11.20 часа.

Oще по темата

По първоначална информация, 22-годишната жена е управлявала лека автомобил и е изгубила контрол над автомобила. Колата й се е ударила в насрещно движещ се тежкотоварен автомобил.

От удара тя е загинала на място. Районът е отцепен, извършва се оглед. Заради инцидента, временно движението в района е ограничено, обходният маршрут е по пътя III-181 Ковачевци-Железница-Бистрица-София.

Както Dnes.bg писа, при друг тежък инцидент са загинали две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

До селянина

преди 6 години

И какво като е 22 годишна с джип?Първо има джипове и по 3 лева.Второ това че е джип не го прави по мощен от колите по подразбиране.Трето може да е техническа повреда всичко е възможно.Анан от комплекси, че мъжете са по добри шофьори и т.н. Има хора които им се отдава и такива на които не.Ама ние всички много компетентни по всичко разбира се.Жалко за момичето!

10

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

22 годишна с джип? ясно!

9

Анонимен

преди 6 години

Sorry, обаче жените са лоши шофьори в един мъжки свят. Недооценяват ситуацията, карат или много страхливо, или много нагло, без средно положение. Тва червило в огледало, при натоварено движение, тва разговор по телефона... А реакциите им са по-бавни от тези на мъжете.

fallback