Снимка: МВР
fallback

Полицията продължава да издирва трима души, заподозрени за част от грабежите на банкомати през последните месеци в София, както и на този в Сапарева баня.

Oще по темата
От полицията разкриха само техните инициали - Т. Б (41 г.), К. Й.(40 г.) и К. М. (35 г.)

"Извършват се процесуално-следствени действия на територията на няколко области, Перник и Кюстендил. Издирват се три лица. Едно е задържано. Все още се претърсва района и се извършват огледи по места. Намерени са веществени доказателства и групата за огледи отива и изземва въпросните веществени доказателства", съобщи пред БНР директорът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски.

Един е задържан до момента по случая. В полицията в Перник са били отведени и няколко души от града, но към момента няма информация те да са свързани с грабежите на банкомати.

Снощи в Сапарева баня беше взривен поредният банкомат.

Умоляват се гражданите, които имат информация за издирваните, да сигнализират на тел.: 112 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Жибор

преди 6 години

Всичките са родени в комунистическо време: става ли ви ясно кой строй ги е възпитавал и създавал?

63

Vitali Mladenov

преди 6 години

Чисто криминалният аспект на деянието няма сериозни негативи върху обществото или дейността на банките, но последвалото парадиране на полицейската акция изразяваща неспособността на ресора да се справи с бандити от квартален калибър, биха могли сериозно да разклатят доверието за сигурността при провеждане на мероприятията по време на европейското председателство. Не че чуждестранните делегации ще разчитат особено на нашите служби за сигурност ама случаят с пернишките бабаити може да се окаже показателен за способността им да се справят с охраната на външните граници на ЕС, един от основните пр

62

Анонимен

преди 6 години

250 полицаи.хеликоптер.дронове.жандармерия.специална техника.Никакъв резултат.Колко струва тази акция?Кой ще възстанови парите *** данъкоплатеца.Направиха си есенна разходка.Некадърни.

fallback