Снимка: pixabay.com

21-годишната жена, която се хвърли пред товарен влак на бургарската гара "Владимир Павлов", след което бяха ампутирани краката й - единият на нивото на бедрото, другият - на глезена, е посрещнала в болницата вчера неочаквани гости - родителите, които са я изоставили.

Още по темата
Възпитаничката на дома за деца, лишени от родителски грижи в Тотлебен, е учила в малкото градче от първи клас до абитуриентка. През тези 12 години никой никога не я е потърсил.

Полицията открива семейството на Антония след случилото се с нея, съобщава "24 часа".

Защо момичето избира смъртта? Тя не отговаря на този въпрос и повтаря, че се е отказала от живота. "Не искам да живея, искам да умра!", повтаря пред лекари и полиция Антония.

Пристигнала в Бургас на 6 ноември, тя слязла на гара "Владимир Павлов", където след часове опитала да се самоубие. Антония вървяла край релсите с момче, най-вероятно също израснало в дом. Когато видяло влизащия в гарата товарен влак, момичето внезапно се затичало и се хвърлило под локомотива.

След като напуска Тотлебен, Антония продължава да учи в техникум за фризьори в Ловеч. Преди 2 г. завършила и заминала за Бургас. За разлика от останалите възпитаници на дома в Тотлебен, тя нито веднъж не се връща там, където е прекарала ученическия си живот. Описват я като тихо, спокойно, изпълнително момиче, което не е създавало проблеми.

Състоянието на младата жена се подобрява и най-вероятно до дни тя ще бъде преместена от реанимация в отделението по ортопедия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase