Снимка: архив, Bulphoto
fallback



52-годишна жена от Ямбол оживя по чудо, след като желязна врата падна върху нея в градския парк. Потърпевшата, която е служител в общината в града, е приета в Спешното отделение.

На помощ идват двама случайни минувачи, които я измъкват от смъртоносната хватка на тежката врата. Жената е настанена в болницата с 4 счупени ребра.

Секретарят на общината в Ямбол Антон Кабрански потвърди пред Bulgaria ON AIR, че състоянието на пострадалата е стабилно. Тя е настанена в хирургията.

"Няма опасност за живота ѝ, няма вътрешни кръвоизливи и наранявания на органите. Надявам се скоро да бъде изписана", коментира Кабрански в телефонна връзка в "България сутрин".

По думите му проверки се извършват всеки ден, след като вратите всяка вечер се заключват и всяка сутрин се отключват. Общинският секретар е на мнение, че проблемът са вандалските намеси върху оградата и вратите на градския парк.

"Това е и причината да падне вратата", посочи Антон Кабрански.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

Заглавието звучи. Желязна врата се с товари върху жена и оцеля. В дадения случай оцелява липсата на елементарни познания.

8

Анонимен

преди 6 години

Как ги съставят тези заглавия , сигурно са взели магистратура за това.

7

ew

преди 6 години

За да пъдат окровени журналистите ,заглавието трябва да включва:засъжаление оцеля!

fallback