Снимка: архив Reuters
fallback

Пътник в градски автобус пострада, след като ТИР удари превозното срество в Бургас. Инцидентът е станал на кръстовище в бургаския квартал "Меден рудник".

Инцидентът е станал около 9:20 часа на кръстовището на ул."Захари Стоянов" и "А.Г.Коджакафалията", при ляв завой, предприет от автобуса и ТИР-а, каза пресаташето на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева.

Пътникът, паднал при удара, веднага е закаран в болница "Бургасмед" с болки в кръста.

След преглед и изследвания е установено, че няма сериозни травми и е освободен за лечение вкъщи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

До ТНТ

преди 6 години

И не - камиона не Е минал на жълто - на него му е светело червено. Но шофьора не е видял, защото това кръстовище е гадно - както повечето в Бургас. След новата транспортна схема, направена за да влязат няколко милиона в касите на ГЕРБ. НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА В БУРГАС. АВТОБУСИ, БУС-ЛЕНТИ, ОТДЕЛНИ СВЕТОФАРИ ЗА АВТОБУСИТЕ, ПРЕХВЪРЛЯШ СЕ ОТ РЕЙС НА РЕЙС И ПАК НЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ДО НИКЪДЕ......

3

бургазлийка

преди 6 години

Това кръстовище е доста сложно и необичайно - Бургас си има нова абсолютно идиотска транспортна схема. НАПРАВО НИ СЕ РАЗКАЗА ИГРАТА НА ВСИЧКИ - ПЪТНИЦИ, ПЕШЕХОДЦИ, ШОФЬОРИ !ГЕРБ-авите си прибраха комисионните, които са няколко милиона, ние се изпотрепахме !!!Прехвърляме се от автобус на автобус, бус-ленти със собствени светофари - останалите шофьори, особено от друг град, се ориентират трудно. Имаме 8-9 кръгови, 2 от тях са с изключително малък радиус, а кръговото до КАТ Е ПОТРЕСАВАЩО НАГОРНИЩЕ!

2

тнт

преди 6 години

Не е нужно да си експерт,за да се разбере какво е станало,според показаното по ТВ. Автобуса е тръгнал на зелено,а камиона натоварен с тежък товар е бързал да мине на жълто и е ударил автобуса. Все пак само материални щети,за късмет!

fallback