Снимка: Facebook
fallback

37-годишен кърджалиец се оказа турски гражданин без да е стъпвал в югоизточната ни съседка. Ивайло Коджабашев научил, че по документи не е гражданин на България преди дни след като съпругата му подала документи за детски в социално подпомагане в Кърджали.

От службата й казали, че няма право на финансовата помощ, защото съпругът й живее в югоизточната ни съседка, пише "24 часа".

"Никога не съм стъпвал в Турция, нямам дори задграничен паспорт, а по документи излиза, че от 12 години живея там“, недоумява Ивайло Коджабашев.

Той допълни, че никога не е губил или не са му крадени лични документи. Преди 3 години кърджалиецът е подменил личната си карта, а преди 4 месеца от КАТ в Кърджали му издали шофьорска книжка без проблем.

"Надявам се, че е допусната техническа грешка, която бързо да бъде поправена бързо", каза Ивайло Коджабашев. Той се надява, че няма да загуби детските за двете си деца заради немарливостта на някой чиновник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Румен

преди 6 години

Кърджали отдавна е в Турция.В сърцата,душите и манталитета на хората.Кмет,община и бизнес,обществените поръчки...всичко!По улиците да чуеш българска реч е цяло събитие...

7

Анонимен

преди 6 години

Мен в община Лозенец в София също ме водеха в чужбина от години, въпреки че работех тук. Тогава заподозрях че го правят за да не могат хората да гласуват. Нямаше ме в списъка и така открих проблема.

6

анонимен

преди 6 години

това е заговор срещу дьржавата бьлгария незабавна проверка в общината служителитеот кои етност са и имат ли необходимия ценз за заеманата дльжност

fallback