Снимка: bTV
fallback

Фирмата, която произведе възпоменателните медали на състоялия се преди 10 дни софийски маратон, изпрати официално извинение до организаторите и участниците за буквената грешка, отпечатана върху отличията.

Oще по темата
Тогава медалите, които маратонците получиха, изобразяваха Народния театър "Иван Вазов". При изработката обаче надписът на сградата бе написан като "театар".

"От името на Running Imp бихме желали да приемете искрени извинения за това, че възпоменателните медали на Wizz Air София Маратон бяха произведени некоректно. Държим да се знае, че организаторите на маратона бяха одобрили две предварителни заготовки, на които надписът бе изписан правилно. След това обаче екипът в нашата фабрика е проявил небрежност, довела до неприятната буквена грешка", пише в позицията на фирмата.

От там отчитат, че организаторите на маратона нямат никаква вина, а от фирмата поемат  пълната отговорност за станалото, "като приемаме строги мерки това да не се повтори", се чете в  писмото на фирмата-производител, подписано от отговорника по продажбите Даниел Фармър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Един от Северозапада

преди 6 години

До Ъ Ядрените реактори в Козлодуй , както от самия ЕС казаха-не са ни карали да затваряме насила.Просто-нашите, в частност-Кунева са бързали да подпищ.шат, и въобще не са се пазарили или замисляли какво подписват.Или са били много сериозно финансово мотивирани да подпишат. Същото се е случвало и с другите преговорни глави.Хубавото Наде, през вечер се пъчеше по телевизията-"Още една глава е затворена предсрочно!". Сега , берем плодовете от това, накъдето и да се обърнем-върнаха ни в 1-ви клас.

19

Един от Северозапада

преди 6 години

Този медал , докато се направи, е гледан поне от няколко десетки работници и специалисти.Как мислите, дали са ходили на театър през живота си?Поне грамотни инспектори по качеството има ли в тая фирма? Или пак е фирмата на някой "наш човек"?Или е прав оня виц "Много е паднало нивото на образованието напоследък"-мислеше си дядо Иван, триейки надписа "***" от стената си...

18

До 15

преди 6 години

До ПетърчоСъщо и на *** и либералите.Те не искат ние- православните славяни да имаме хубави медали.

fallback