Снимка: Архив, Булфото
fallback

Пешеходец е загинал на място, след като е бил блъснат на "Хемус", съобщиха от полицията във Варна.

Сигналът за инцидента е получен в 13.20 часа.

Мъжът е пресичал магистралата след пътен възел "Слънчево" в посока Варна и е блъснат от лек автомобил с добричка регистрация, който се е движил в лявата лента.

Към момента на местопроизшествието се извършват процесуално-следствени действия, изясняват се детайли около инцидента, както и самоличността на загиналия пешеходец.

Движението по автомагистралата в посока Варна се извършва в дясна пътна лента и с повишено внимание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

Сега се чудя този шофьор, дали ще го влачат по съдилища. За мен той е невинен, макар че цял живот ще носи ужасите от случилото се. Но не се учудвам да плаща и кръвнина. Хора спазвайте правилата и законите.

17

Анонимен

преди 6 години

Не знам какъв маймун трябва да си, за да пресичаш магистрала. И защо водача да е виновен? Какво е правил на платното самоубиеца? Ейййй, пълно с кретеноиди, които веднага обвиняват водачите. Абе, мишоци, къде сте видели по магистралите в Сърбия, Италия, Германия или Испания, някой да пресича???? Само у нас изджасани пешеходци и колоездачи се движат като свободни електрони. И да не искаш, някой дава фира.

16

видиш ли ТХ бягай

преди 6 години

каквото и да е станало все пак си знаем .............ТХ на рег номера ?...бягай далече !!!....над 70% от ПТП в град Варна са от жители на град Добрич ......... нито на кръгови движение нито на прави участъци ..... изключително разсеяни и най вече не знаят правилата за движение по пътищата.....какво да кажа ... ТХ

fallback