Снимка: Булфото, архив
fallback

Бомба беше намерена край училище във Враца.

Боеприпасът е открит при изкопни работи в двор на фирма.

Тъй като е силно корозирал, се предполага, че е от военно време.

Районът, в който беше намерен снарядът, беше отцепен от полиция, но до евакуация на децата от училището не се стигна.

От полицията уточниха, че потенциална опасност винаги има, но към момента няма реална такава.

Военни са на мястото и обезопасяват снаряда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Един от Северозапада

преди 6 години

До АнонименСъщите тези царски фашисти, не пратиха нито един войник на Източния фронт, а лавирайки между капките , си върнаха Добруджа, и излязоха на Бяло море, имахме и граница с Албания. Да не говорим, че победената и унижена България, претърпяла две национални катастрофи преди 20-тина години, 1939-та бе икономическия тигър на Балканите.Истината има и две страни.Всеки строй е донесъл и нещо прогресивно на страната си, преди да се самозабрави.

16

Анонимен

преди 6 години

Тази бомба е от времето на ВСВ по онова време фашистките умници обяВяват война на енгелезите и краварите и се покриват в подземията а народа го отнася. В софия където живеят дядо и баба бомба пада на сградата в която живеят и ги погребва. Оцеляват само майка и сестра и които в този момент са били навън. Израстват кръгли сираци заради една шепа царски фашисти. На същите тези летци им издигнаха паметник и се водят герои на англия и америка. Вашата *** нагъ.зена девна фо.с.т.ен.цата селянжърска.

15

Един от Северозапада

преди 6 години

Който е бил в казарма, знае максимата "Който са го гонили, после не гони!" Така са и американците. Ако бяха падали бомби в Америка, ако бяха изревали хиляди американски деца, съмнявам се да са толкова брутални и безочливи.

fallback