Снимка: архив, Булфото
fallback

Голям пожар избухна тази сутрин в блок на улица "Христо Ботев" в Бургас. Жителите на един от входовете бяха евакуирани, съобщава БНР.

Огънят е тръгнал от неизгасена цигара в апартамент на 3-тия етаж. В него живее мъж, който пръв е излязъл от блока при пожара, но, според съседите му, не се е обадил на пожарната служба. Сигналът е подала жена, която се е събудила от гъстия дим.

Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Престанете да хвърляте фасове през прозорците! Вятърът може да вкара хвърлен фас през отворен прозорец в нечий чужд апартамент ! Тъпо е, но никой не помисля за това ! Кой ще е виновен сега може ли даде каже?! Не!

7

Тато из Правец

преди 6 години

Ами вместо да слагате телефони в асансьора, да бяхте сложили противопожарна аларма...Щото всеки има телефон в джоба,но не и противопожарна аларма...

6

Кка трябва да бъде

преди 6 години

То затова всяко жилище трябва по закон д аима противопжарна аларма, която да реагира на дим, вкл. и от цигари. Още по-добре ще бъде, ако има и система за гасене на пожари при наличие на дим. Казано накратко това означава, че като запалиш цигара в къщи, се включва алармата и водни струи, след малко идва и пожарната, после си плащаш за идването на пожарната и за ремонт на наводнения апратмент, но първо трябва да се преоблечеш в сухи дрехи.

fallback