Снимка: архив, Reuters
fallback

Още не е ясно какво ще се случи със собственика на питбула, който нахапа дете на улицата в Кърджали.  Момиченцето, което е на година и половина е настанено в болница в Пловдив.

Oще по темата

Агресивното куче се разхождало без каишка и намордник, а мъжът, който бил с него е задържан и в последствие освободен, защото не бил собственик на животното, съобщи Нова тв.

В петък вечер около 19:00 часа детето е нападнато от кучето на пазара в Кърджали. Момиченцето на година и половина било с баба си.

Детето е откарано в детската хирургия на университетската болница в Пловдив. Минути след инцидента кучето е заловено и откарано в общинския приют в Кърджали. Засега не проявява агресия.

Мъжът, който е бил с питбула е задържан и по-късно освободен. Оказва се обаче, че не той е собственик на кучето.

Истинският подал сигнал за кражбата му предния ден. А родителите искат сурово наказание.

Разследването обаче може да бъде прекратено, ако нараняването на детето бъде квалифицирано като леко. Родителите могат сами да заведат дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

До 34

преди 6 години

Повечето кучкари са свестни хора. Факт. Познавам много кучкари. Факт е и че тези, които са против кучкарите най-често не са свестни.

32

Анонимен

преди 6 години

Кучкарите са сред най-неприятните хора. Факт.Познавам много.

31

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова е защитница на кучкарите и автоталибаните. Те са и основният й електорат.Хич не й пука за нормалните граждани на София. Тези, които сме се родили тук.

fallback