Снимка: "24 часа"
fallback

Ивелин Узунов от Смилян изчезна отново. Младият мъж, който през пролетта бе в неизвестност повече от 10 дни и оцеля без храна в гора с мечки, сега отново се издирва.

Вече близо 24 часа няма следа от него, а полицаи, следово куче, доброволци и близки го търсят в околностите на смолянското село Смилян, съобщи "Дарик". Информацията бе потвърдена от шефа на полицията в областния център старши комисар Николай Димов.

Oще по темата

20-годишният младеж е излязъл вчера по обяд от родната си къща. Казал е, че ще се разходи и оставил мобилния си телефон. Оттогава е в неизвестност."От вчера го търсим. Вдигнахме кучета, има много близки и доброволци. На този етап не е открит. Предстои да го обявим и за общодържавно издирване“, коментира още старши комисар Димов.

Ивелин бе в неизвестност близо десет дни в началото на май. Той изчезна внезапно ден преди Гергьовден като се обади на баща си, че отива при него.

Повече от седмица приятели и близки на Ивелин го търсиха непрекъснато в околностите на село Смилян.

Различни следи даваха наджеда, че момчето е живо и здраво докато накрая то бе открито случайно в хамбар в смолянското село Пещера. "Състоянието му е значително по-добро, докторите дават надежда за пълното му възстановяване", каза след откриването му бащата му Ивелин Узунов.

Младежът бе получил измръзване на някои от пръстите на единия крак, но се възстанови бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвям, че може да има толкова неграмотни и неадекватни коментари. Добре че са го открили момчето.

23

Кина

преди 6 години

И защо не го оставите на мира ?! А разбирачите-психолози не се ли усещат, че говорейки за младия 20-годишен мъж, си афишират собствените си диагнози.

22

Анонимен

преди 6 години

Не искам да плащам за издирването на този човек. Има много по-приоритетни случаи. Извинявам се на близки те му за този коментар. Знам, че може и да е просто случайност, но ако не е, не мисля, че е редно да се разпределят парите за някой/и, на когото/които им се живее.

fallback