Снимка: архив, Bulphoto
fallback

51-годишен собственик на питбул е задържан за срок до 24 часа в полицията в Кърджали, след като кучето му нападнало дете на година и половина. Това съобщиха от полицията в Кърджали. Инцидентът станал в района на пазара в областния център в петък около 19 часа.

Детето било с баба си на разходка, кучето се появило внезапно и захапало момиченцето в седалищната област. Детето е настанено в хирургичното отделение на кърджалийската болница.

Собственикът на питбула напуснал мястото и е бил установен от криминалисти час след нападението. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Лени

преди 6 години

До някой сиПълни глупости,моята приятелка имаше питбул,супер спокойно куче никой не е и предполагал,че това куче може да прояви агресия до момента в който захапа сина и докато спеше

49

Ради

преди 6 години

Много сте ми смешни всичките.Аз съм ЖЕНА НА 27 ГОДИНИ и гледам питбул.И сигурно съм комплексарка!!!ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ???Престанете с това че тези кучета са убийци....не те нямат вина.Както го възпиташ.

48

някой си

преди 6 години

Първо на 100 процента това куче НЕ е питбул. Всеизвестно е за всеки, който знае дори малко за породата, че кучетата не проявяват НИКАКВА агресия към хора, а към малки деца още повече. Прочетете малко литература. Това е някво питоподобно куче, което сигурно и е малтретирано от собственика си, за да се стигне до това да захапе дете.

fallback