Снимка: Reuters
fallback

С топло и слънчево циганско лято ще ни зарадва и четвъртък.

През нощта ще преобладава ясно и тихо време. Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса, по Черноморието до 10-12 градуса.

През деня ще бъде слънчево, след обяд – топло. Ще бъде почти тихо. Максималните температури ще са между 19 и 24 градуса , в София – около 20 градуса.

Над планините също ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити части – до умерен северозападен вятър.

Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще около 15 градуса, на 2000 метра – около 8 градуса, прогнозират синоптиците, цитирани от "Дарик".

Слънце ще има и над морето. Вятърът ще е слаб от запад-северозапад. Максимална температура на въздуха ще е 19-21 градуса. Температурата на морската вода ще е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

най накрая съобщиха че имаме *** лято а не българско това означава че нацията българско изчезва остават само *** и затова е *** лято ***.й.на. та .ви журналмсти о.***.хт.е. се

4

xan asparyx

преди 6 години

zashto cigansko nemame li balgarsko - ili to ve4e cialata darzava e na romite , ostanaxa samo malko giayri da ciganiosvat i mangalosvat - to baiganio za drygo ne go biva................

3

Анонимен

преди 6 години

Не е ли ромско лято?

fallback