Снимка: Монитор
fallback

Шестима пияни младежи решили да копират героите от филма "Бързи и яростни" и свиха паркиран автобус от пловдивския градски транспорт. Желанието им да се поразходят и позабавляват обаче приключило тъжно - с няколко катастрофи с возилото и с арести.

Случката се разиграла в нощта на 7 срещу 8 октомври в пловдивското село Брестовица.

Задигнатият автобус карал пътници по линията Пловдив – Брестовица. Тъй като шофьорът живеел в селото, му било по-удобно да паркира рейса близо до дома си, пише "Монитор".

Именно там го намерили шестимата "герои", които разбили предната врата, влезли във возилото и успели да го подкарат. Тръгнали из селото, но успели да се блъснат на няколко пъти. За техен късмет не пострадали сериозно при ударите. Накрая рейсът катастрофирал в електрически стълб и младежите избягали.

На сутринта шофьорът на автобуса видял, че возилото му липсва и се обадил на 112. Оттам изпратили в Брестовица полиция и жандармерия, които след обиколка из улиците на селото, открили потрошения рейс. Шестимата били заловени доста бързо, а за техен късмет при среднощните им опити да се правят на шофьори, нямало пострадали минувачи.

"Рейсът е задържан от полицията като веществено доказателство. Щетите по него надхвърлят 2000 лева", коментираха от фирмата превозвач, чийто е рейсът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

Ааа....,казарма !!!!

14

.

преди 6 години

Шведите се напили и решили да откраднат и да чупят. Някой да се изненадва?

13

Грую

преди 6 години

Млади рейсъри :)

fallback