Снимка: архив "Булфото"
fallback

Баща нападна шофьор на училищен автобус, който превозва деца от ромския квартал "Кошарник" в Монтана към различни училища в града.

27-годишният мъж се нахвърлил на водача на рейса вчера сутринта. Бащата спрял автобуса близо до автобусна спирка в "Кошарник" като застанал пред него. След това той нападнал с юмруци шофьора.

Ядосаният родител искал обяснение защо предишния ден детето му е било свалено от училищния автобус, след като се скарало с друго дете за място.

Полицейски патрул пристигнал на мястото на саморазправата и задържал бащата. Той е осъден да плати глоба по бързата процедура, съобщиха от полицията, цитирани от БТА.

От общината в Монтана съобщиха, че ежедневно от квартал "Кошарник" към различни училища в Монтана с училищни автобуси пътуват 192 деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 години

Шофьорите да си гледат пътя а не кой с кого се побийва и 'ji! Да му а обица на ухото и друг път - пътя отпред!

24

До ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

Насила да те беше накарал някой, нямаше така ясно да откроиш особеностите на ромското си мислене - "ПРАВИЛНО НАПРАВИ БАЩАТА"!!!Правилно било, че е налетял на бой?!Човек може да направи забележка, да настоява друг път това да не се повтаря. Може да настоява пред шефовете на шофьора да му наложат административно наказание. Може дори да го съди, ако смята, че е изложил детето на риск.Но да го бие?!Кои сте вие, бе, та да наказвате с бой всеки, който не ви е угодил за неща, които ползвате ДАРОМ !

23

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

ами детето ако не знае пътя обратно няма значение детето си е дете правилно на прави бащата г-да българи преставете се че беше вашо дете коментариите щяха да бъдат други я ми кажете българин неработещ дали си плаща данъците господа данъкоплателци.вие на всичко гледате отрицателно всички роми работещи извън българия си плащат данъците защото работят а в бг имат бариера

fallback