Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

10 месеца след влаковата катастрофа в Хитрино, останалите без дом от взривната вълна все още живеят във фургони.

Oще по темата

Строят се 22 къщи, над 70 се ремонтират, съобщава Bulgaria ON AIR.

В петък започва първото дело по гражданските искове на пострадалите. Около 30 семейства са предявили претенции към фирмата-собственик на влака, а исковете са за близо 10 млн. лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Helleborus до 22

преди 6 години

Ти можеш ли да гарантираш, че държавата не е давала пари? Съвсем друго се говореше тогава, още на следващия ден Борисов говореше за милиони, които се превеждат по сметки за възстановяване. Никакви кампании не бяха още започнали, а и кампаниите би трябвало да ги правят хората и парите да отиват лично в техните ръце. Тези хора всеки бяха питани какво искате и всеки ден те казваха искаме пари, с парите ще си набавим нужното, но всичко се правеше без тяхно участие, те не получиха финансова помощ .

23

Само питам

преди 6 години

Не е ли най-важно,че бочето си направви достаточно снимки в Хитрино и както винаги забаламоса и малкото,които му вярват,че всичко ще се нареди ,аТой-бащицата Сльнце, каквото обещае-го прави?! (Докато баламите го преизберат,после... След нас и потоп!

22

До всички махленски

преди 6 години

*** - Пичове, ако бях принуден от живота да си изкарвам парите катов вас по - скоро щях да се гръмна, селски махленски клюкарки и клюкари ...От 30 коментара - 5-6 истински ...

fallback