Снимка: архив Булфото
fallback

49-годишна британка е приета в бургаската болница с фрактури на левия крак и лявата ръка, след като е била блъсната от автомобил по пътя Бургас-Варна през нощта на 1 октомври.

Англичанката е вървяла по осовата линия, в района между Поморие и Ахелой.

Около 01:30 ч. я блъска  BMW 530 XD с бургаска регистрация, управляван от 20 годишния М.Т. от Свети Влас. 

Колата се движела с висока скорост, а неочакваната поява на пешеходка на платното изненадала шофьора.

Жената е ударена със страничното ляво огледало за задно виждане, уточняват от полицията.

49-годишната английска гражданка живеела в  Средец. Тя е настанена за лечение във Второ хирургично отделение  на УМБАЛ  Бургас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Ццц

преди 6 години

Тези с бмв-тата за голяма работа се взеха ......

26

Един българин

преди 6 години

Англичанката тествана ли е на дрегера за алкохол?Нищо не се споменава в този смисъл.Шофьорът на БМВ-то със сигурност трябва да са го тествали - така е поне по закон.Но да вървиш пеш по осевата линия в един и половина през нощта, трябва или да си плиткоумен или да си на няколко питиета поне...Късмет е извадила че е ударена само с огледалото.

25

Анонимен

преди 6 години

И какво прави тази умница на осовата линия посред нощ? Ами който и да е бил на мястото на шофьора е щял да я размаже не само да и строши ръката. Добре че водача не се е паникьосал от изненадата и нея е качил на покрива на автомобила! На два пъти ми се е случвало посред нощ да срещам хора по извънградски път. Хубавото беше че бях на дълги светлини и виждах далеч напред пътя. Вместо да се движеха с лице срещу движението те се движеха с гръб в дясното платно. Толкова умен народ не бях срещал.

fallback