Снимка: архив "Булфото"
fallback

Тежка катастрофа стана тази сутрин на магистрала "Тракия". "Фолксваген" е излязъл от пътното платно и се е ударил в табела на близката бензиностанция.

При сблъсъка е загинал един човек, а трима са ранени.

Това съобщи говорителят на МВР-Пазарджик  Мирослав Стоянов пред "Фокус".

На мястото на инцидента веднага са пристигнали екип на "Пътна полиция", пожарникари и линейки.

Пътниците в автомобила са били четирима - трима мъже и една жена. Единият от тях е починал на място в резултат на сериозния удар.

Наложило се е пожарникари да разрязват автомобила, за да изкарат останалите, които са транспортирани с различни травми и наранявания в МБАЛ - Пазарджик.

Движението по АМ "Тракия" не е затруднено, на мястото се извършва оглед, изясняват се причините, довели до тежкото произшествие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

PALNA ZABRANA NA AVTOMOBILI VTORA UPOTREBA.AKO NE DANAK 10 000 LV. NA GODINA.

16

12a ПГХМБТ

преди 6 години

Тази новина ни дойде като грамотясно небе и все още не може да повярваме че теб те няма. Дано вече си на по добро място Радо. Почивай в мир!!!

15

Факт

преди 6 години

Реалността е, че катастрофите ще намалеят, ако се премахне максимално разрешената скорост по магистралите, но се сложат знаци за препоръчителна скорост, където трябва, но без обичайната за България презастраховка, която ги обезмисля. Нещо подобно трябва да се направи и по пътищата извън населено ,ясто - вместо през 100 метра да слагат ограничения от 40-50 км/час, да се слагат само предупредителни знаци,

fallback