Снимка: архив, Булфото
fallback

Две дами са рекордьори по брой извършени нарушения на пътя и са натрупали по около 100 000 лева дългове от актове и фишове към КАТ. Това пише "Телеграф", като се позовава на Пътната полиция.

Заедно с тях в челната тройка влиза и мъж с над 100 000 натрупани дългове, които отказва да плати.

Топджигитите на България са засичани в нарушения от органите на реда по около 50 пъти.

Основното провинение, което са извършвали, е шофиране с превишена скорост.

И тримата нямат свидетелства за правоуправление, тъй като са им били отнети заради липса на точки покрай многото нарушения.

Рекордьорите са дадени от Пътна полиция на НАП, за да съберат дължимите суми.

"Това обаче на практика е невъзможно, защото не са собственици на нищо, нямат работа и са неоткриваеми", признават от НАП.

През последния месец от НАП опитват да издирят и други 6200 длъжници, които са им били дадени от КАТ в края на август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в Германия,тук практиката е следната при връчване на акта срок от 14 дни след това предопредително писмо и на финал Съд и в затвора.И отнемане на шофьорска книжка за период от 7 години в България е обратното писмо след писмо и накрая съвместния данокоплатец страда защото някакви не си плащат Няма Такава Държава

62

Голям прос

преди 6 години

Сега вижте в другите държави как се оправят с наглеци като тия. Няма само свестните да плащат. Научиха се чиновниците само как да си пълнят банковите сметки а с едни ба.ламурници не могат да се оправят. Мен са ме глобявали за спряна от движение кола. Тия да не са нинджи?

61

Анонимен

преди 6 години

За това трябва затвор,вкарайте го за 6месеца,излиза ако пак го хванат нередовен вкарваш го за 1година и така на татък и така нататък,докатому дойде акъла

fallback