Снимка: Булфото, архив
fallback

Шуменското училище "Екзарх Йосиф" е взело решение да изключи шестокласника, който се сби със съученик по време на час, обяви пред БНТ Валентина Тодорова, директор на училището.

Oще по темата

Инцидентът стана в понеделник. Малко преди обяд двете момчета били в час по математика. По време на занятията двете момчета се сдърпали за топче.

Едното напсувало другото и така започнал боят. След като двамата се сдърпали, едното момче паднало върху другото и с лакът го ударило в корема.

При преглед в болница е установено разкъсване на далака и това наложило отстраняването му. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 6 години

До СтефВсеки е правил щуротии в училище, но да се играе в час на топчета е наглост.Едно е да не внимаваш в час, да кажеш нещо на друго дете или да се засмееш,съвсем друго е да играеш на някакви игри, докато учителят преподава. Който си позволява да прави това, вреди не само на себе си - той пречи и на останалите. Вкъщи вече са му дали основа да се развива като социопат. Ако не получи подобаваща санкция, той наистина ще се изгради като вреден човек!

22

Анонимен

преди 6 години

Бях в 7-ми клас 96 год. Нашето поколение беше вече изкривено. Престъпността цъфтеше, насилието в училище беше нещо нормално. Нямаше ден без него. Научихме се като в джунгла да си пазим гърбовете един на друг и да се бием почти всеки ден за нещо. В час ни говориха за османско присъствие, и имахме бодигард. Имаше деца системно тормозени. Тази беше последната ми година в България. 21 години живея в нормална страна. Не ми се и мисли сегашните поколения там как са изродени, щом ние 96 год вече бяхме

21

До 20

преди 6 години

Точно щото у тях правораздаването е с тупалки, затова малкото така си решава проблемите в училище!Явно си от тези

fallback