Снимка: septemvri.org
fallback

"Съвестта ми е чиста", бе единственият коментар, който Лазар Влайков направи пред журналисти за трагичния инцидент във Виноградец, при който беше застрелян 47-годишният Наско Тонкев.

Според версията на разследващите 6-годишно момченце е застреляло починалия мъж с личния пистолет на Лазар Влайков на тържество за рождения му ден в ресторант във Виноградец.

Oще по темата

На извънредна сесия тази сутрин Общинският съвет в Септември освободи Влайков от поста председател на съвета. В момента тече избор за нов председател, съобщи "24 часа".

Дотук се стигна след като Изпълнителната комисия на ГЕРБ го изключи от партията и го призова да сдаде поста на общинар №1.

Близките на убития мъж продължават да твърдят, че не детето, а именно Лазар Влайков е изстрелял фаталния куршум.

Освен това те твърдят, че Влайков е говорил по телефона, веднага след като лично констатирал смъртта на Тонкев, с приятеля си районен прокурор на Пазарджик, който да го посъветва как да се измъкне от ситуацията. По подобна версия се работи активно от разследващите органи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

ТСС

преди 6 години

СЪВЕСТТА ТИ Е ЧИСТА...?ЗНАЧИ ИМАШ ЛОША ПАМЕТ!АЗ ОБАЧЕ ПОМНЯ!ТИ СИ АБСОЛЮТЕН *** И СЕ ИЗХАРЧИ САМ!ИЗХАРЧИ 1400лв. ЗА "ГЛОК" И СЕГА СИ НА ГЛОГ!ПЪРВИ ИЗСТРЕЛИ И ПЪРВА ЖЕРТВА...ПСИХОДИСПАНСЕРА, "КОС", ПОЛИЦИЯ, НА КОГО ДАДОХТЕ РАЗРЕШИТЕЛНО ВЕ???ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ И ЛОВНАТА ПУШКА ДА МУ ВЗЕМЕТЕ!!!И СТИГА С ТОВА 6 ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ!ДЯСНАТА РЪКА НА СТРЕЛЕЦА, ДЯСНАТА!!!ТАМ ГЛЕДАЙТЕ-ДЯСНАТА РЪКА!!!АРЕ МАЙНА И УСПЕХ!

47

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Извинисебе герберопитек.Кажи едно извинявай, никаква грешка не вижда в себе си герберопитека...

46

Анонимен

преди 6 години

Навярно и за Малко Търново съвестта му е чиста. Това е достатъчно да бъде освободен.

fallback