Снимка: Булфото, архив
fallback

Побеснял ром от врачанското сeло Малорад окървави монтанското с. Габровница в събота.

21-годишният Цвети Ангелов нападнал избягалата от него при родителите си 16-годишна Галя, с която живеел на семейни начала и имал дете от нея.

Разяреният мъж нахлул в къщата на жена си в Габровница, нахвърлили се върху нея с нож, след като тя отказала да се прибере в Малорад. Младата жена починала от тежките си прорезни рани по цялото тяло в линейката на път за болницата.

Когато известният в Малорад като Цвети Комара нападнал жена си, родителите й се притекли на помощ, но той ги пребил зверски. Пощадил невръстното си дете, но го оставил на произвола на съдбата и отпрашил за родното си село.

Там в първите часове на неделния ден бил открит от полицаите. Комара се криел в приземие на къщата си и там бил обезвреден от ченгетата, разказа кмета на Малорад Цено Цоловски пред 24 часа.

От полицията потвърдиха, че са започнали разследване за жестокото убийство и за побоя над родителите на закланата жена.

Образувано е досъдебно производство по случая, а според врачанските криминалисти убиецът е направил пълни самопризнания за злодейството си още на първия разпит. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Lan

преди 6 години

Е те тоя, ако беше осъден за изнасилване и педофилия (защото секс с дете под 14г. би трябвало директно да се смята за изнасилване!) и си лежеше кротко в затвора. И тези родители и от двете страни бяха осъдени за съучастие и бяха одрусани с едни яки глоби, дали щеше да се стигне до тази трагедия?! А какво ли би било, ако в тези случаи "маката" и бебето се отглеждаха в институция, където да се опитат да ги направят хора...мечти!

52

Vanko

преди 6 години

Известен *** едва на 21г.... Държава без знаме

51

Angel

преди 6 години

Smr bez pravo na razmqna ili objalvane trqbva dago osdqt.

fallback