Снимка: bgonair.bg
fallback

Вицепремиерът Валери Симеонов се закани, че акциите срещу шума от дискотеките ще продължат през цялото лято. Министерството на туризма пък нямало общо с проверките на нощните клубове от последните дни, предава Bulgaria ON AIR.

"Нашите проверки са самостоятелни и са свързани с управлението на плажовете, така че няма нищо общо с проверките, които се извършват от негова страна", заяви министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя допълни, че трябва да се внимава с начина, по който се правят тези проверки, така че да не се вреди на туризма.

Вицепремиерът Симеонов отчете и първите резултати от акция "Тишина" - през последното денонощие нямало нито един сигнал за шум.

"Това не е битка, това е война. Ще бъде с променлив успех, но важното е да дава резултат. Първият резултат е този, че за миналото денонощие нямаме нито един сигнал за шум. Аз не казвам, че не е имало шумни заведения, но може би се усетила разликата във фона", настоя той.

"Няма да се откажа, защото аз не гоня собствен интерес, нито борба за слава. Законът е над всичко, даже над DJ Станчо", каза още Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Транс-състояния

преди 6 години

Тоа се самозабрави и пощуря от Екстаз на този пост , къде си тръгнал към края на Сезона показност да правиш , не всички в тая Държава са готови да изпадат в Транс-състояния само като чуят думата патриот

55

Анонимен

преди 6 години

64, ПРАВ СИ ЗА ПРОСТОТИИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НЯКЪДЕ! ЗАКОНОСТТА НАД ВСИЧКО ИНАЧЕ ПРОСТОТИИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ.

54

СТАНЧО БРЕ?

преди 6 години

СТАНЧО ПЛАЩА ЛИ ДАНЪЦИ ИЛИ МУ ПЛАЩАТ НА РЪКА?СТАНЧО ИМА ЛИ ЛИЦЕНЗ?А ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ И НАРЕДБИТЕ?ТРЯБВА, СТАНЧО! ТРЯБВА!

fallback