Снимка: архив, Булфото
fallback

Тежка катастрофа със загинали е станала на главния път София - Варна между селата Микре и Сопот, съобщиха за БТА от областната дирекция на МВР в Ловеч. Пътят е затворен за движение и се преминава и в двете посоки през Микре.

Oще по темата

По първоначална информация загиналите са трима, след които и дете, има и пострадали. От полицията и от Центъра за спешна медицинска помощ все още не могат да дадат подробна информация за жертвите и пострадалите, тъй като екипите още са на мястото на инцидента.

Катастрофата е станала между три автомобила, като според очевидци причината е неправилно изпреварване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Real AK

преди 6 години

Тази катастрофа е станала вчера 13-ти (Черната Неделя) по време на дъжда. А след нея на неизсъхналото още платно стана още една, за която информация не се среща?! Автобусът София-Ловеч беше се обърнал напречно на платното между с.Сопот и с.Микре. Колата, която го е нацепила беше на "мекица" и беше неразпознаваема. Заобикалянето беше през гр.Угърчин. Не може да не е имало жертви и/или ранени - свирепо беше.

22

Щирлиц

преди 6 години

Неправилно изпреварване....А кога ще започне някой да обучава-ама наистина-бъдещите шофьори?Кога ще видим в учебен автомобил русоляв ариец,родом от Столипиново примерно?Кога някой ще си даде малко зор,да премахне всички забравени знаци и табели,от отдавна приключил ремонт,а и онези,поставени от незнаен ***,които просто затормозяват движението?И стига с тия магистрали и незнам си какви нови настилки,които ще изтропате на Орлов мост и тем подобни.

21

Анонимен

преди 6 години

В четвъртък пътувах в този участък на споменатия главен път. Някой може ли да ми обясни защо в продължение на километри бяха поставени конуси в средата между двете ленти, върху маркировката? От едната страна на движението изпреварването забранено, ама от другата - разрешено. Изпреварват, нацелват въпросните конуси, те летят в насрещното и ти се чудиш как да ги избегнеш. Това е абсолютно безумие!!!

fallback