Снимка: архив, Булфото
fallback

28-годишен мъж е пострадал при катастрофата в района на 25 км на АМ "Тракия" в посока Бургас. Това съобщи пред "Фокус" говорителят на ЦСМП-София Катя Сунгарска.

Oще по темата

Пострадалият е транспортиран в болница "Софиямед" в столицата с тежки наранявания - откъсната ръка, черепно-мозъчна травма, травма на гръдния кош.

Екипът там ще положи усилия да ретрансплантира ръката на мъжа. При инцидента лек автомобил се е преобърнал няколко пъти в насрещното движение на АМ "Тракия" и предизвика верижна катастрофа.

Километрично задръстване се е образувало в района на 25 км на АМ "Тракия" в посока столицата. На 13 август станаха няколко тежки пътно-транспортни произшествия с осем загинали, сред тях и деца.

Четирима души загинаха при тежък инцидент между лек автомобил и автобус на пътя Плевен-Ловеч.
Катастрофата е станала около 15.00 часа в плевенския участък на пътя. Загиналите са в лекия автомобил - мъж, жена и две деца.

Баба и внуче загинаха при тежък инцидент край Шумен. Тежка катастрофа със загинали стана и на главния път София - Варна между селата Микре и Сопот.

В столицата млад мъж е с опасност за живота, след като кола се блъсна в автобус на градски транспорт

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

скиорче

преди 6 години

До АнонименЛамбите са виновни....палете ламбите, да бегат ората отдалеч кат видят, че луд пезевенк върти геврека! Може и свирката да пуснете. Щом ламбите светят и тутурутката свири, начи бегай...пай се и бързо залегай у храстето!

37

Факт

преди 6 години

Така става, когато КАТ не работи, нарушават се правилата, като най-често се шофира с превишена скорост, стават много катастрофи и загиват хора и това е резултата от неработещият КАТ. КАТ е първопричината за нарушенията, а не шофьорите, както КАТ умело е промил мозъците на не особено умните.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Защото хората стават все по-прости. И технологиите не могат да компенсират това.

fallback