Снимка: wikipedia.org
fallback

20-годишен младеж от Хисаря се е удавил при скокове от скали край Созопол, съобщи "24 часа".

Фаталният инцидент е станал вечерта на 8 август, когато Иво е отишъл с приятели на скалите на нос Агалина под Созопол.

Според запознати компанията била пийнала преди това, единствен Иво бил трезвен и приятелите му го помолили да ги закара.

Момчетата направили няколко скока, но при последния Иво се ударил в скала и това се оказало фатално. Той изпаднал в безсъзнание и потънал.

Трагедията е голяма, Иво беше едно дете в семейството, много добър и отговорен, казаха негови близки.

През лятото младежът работел в Бургас, баща му бил дългогодишен спасител.

Скоковете от високи скали в морето са голям хит това лято, а нос Агалина е сред най-предпочитаните места, казват любители на клиф дайвинга.

Те обаче признават, че това не е безопасно занимание и е необходима известна подготовка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Аз

преди 6 години

Просто незнам как може да пишете такива неща!!! Искам да попитам вие не сте ли били на 20? Не ви ли се е случвало да направите нещо и в последствие да се замислите какви биха могли да са последствията? Никой няма право на такива *** коментари!!! Аз познавах момчето много разбрано,отговорно и интелигентно, но за жалост с много гаден край!!! По-добре замълчете!!!

18

Анонимен

преди 6 години

*** всякакви...а вие сте най-големите...как може изобщо да пишете коментари под толкова тъжна статия?Вие сте безмозъчни хора!Това е 20 годишен младеж,никой не отрича,че това което са правили е пълна глупост,но защо трябва да се изказвате толкова грубо?На никой не пожелавам да му се случи такова нещо,та това е смърт,бе ейй!!Как може дори да си позволите да си помислите тези небивалици пък камо ли да пишете коментари? Вие не сте хора!!!

17

Анонимен

преди 6 години

да скачат с каски.

fallback