Снимка: архив, Булфото
fallback

17-годишен моторист е с опасност за живота след катастрофа в Лом, съобщиха от МВР – Монтана.

Пътният инцидент е станал на 7 август около 18:10 часа на ул. "Бахчите" в Лом. 17-годишният водачът с инициали Ц.О. от града управлява мотоциклет "Априлия" РС125 с монтанска регистрация, като се движи с посока на движение от Видин към Лом с несъобразена скорост с релефа на местността и интензивността на движение, пише "Фокус".

Водачът не спазва дистанция спрямо спиращ лек автомобил, за навлизане наляво по улица "Пловдив" и се блъска отзад вляво, след което продължава движението си и се блъска в излизащия от ул. "Пловдив" лек автомобил.

Вследствие на пътнотранспортното произшествие са нанесени материални щети и на 3-те МПС-та, като водачът на мотоциклета си причинява тежка телесна повреда – счупени долни крайници, ребра, гръбначни прешлени и черепно-лицеви кости.

Пострадалият е настанен в МБАЛ Лом, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Двуколесников

преди 6 години

Инцидент е 17 годишния.Мотора е двигател.Мотоциклета е невинен.Жалко за ламарините на спиращия автомобил.И за близките на тежко ранения...

7

Анонимен

преди 6 години

Този 17 годишен утре ще се качи на кола и ще излезе на път със стотици потенциални негови жертви, така че за урок още от сега му взимат книжката и му налагат глоби, глоби, глоби! Който е безрасъден галошш ще плаща!

6

В

преди 6 години

Такива хора не заслужават съжаление. За да се удари няколко пъти, най-вероятно освен, че е управлявал МПС без книжка е бил още или пиян или дрогиран. Дано да няма пострадали невинни хора от неговото малоумие и това на родителите му.

fallback