Снимка: архив, БТА
fallback

Дете е пострадало при тежка катастрофа на пътя между Слънчев бряг и Ахелой. Движението в участъка е пренасочено по обходен маршрут.

Причината за сблъсъка между 3 автомобила е неспазване на дистанция и несъобразена скорост в натоварения участък.

"По първоначални данни е пострадало дете. По данни на свидетелите, същото е имало окървавяване в областта на главата, но е било адекватно и в съзнание, като най-вероятно ще бъде оставено за наблюдение и лечение в бургаската болница. Самите коли до момента, в който бъдат изтеглени от пътната отсечка, все още ще предизвикват задръстване", поясни говорителят на Областната дирекция на МВР в Бургас Цветелина Рандева пред "БНР".

Полицейски патрули координират движението в участъка. Трафикът се отклонява през село Каменар. Шофьорите, които ще пътуват от Бургас към Слънчев бряг или обратно, могат да използват обходния маршрут Тънково - Каблешково - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Шаран-БГ

преди 6 години

Не се коси, Маргарита ! Това било само през лятото- за около 2-3 месеца. После пътят Бургас - Варна е мъртвило!! Така обясни г-жа Л.Павлова ,защо няма да прави магистрала " Черно море"!!! "Тъпите" французи и италианци защо ли са се трепали да правят магистрала ,примерно, от Тулон до Генуа ? През тях камънаци на Алпите, със камара тунели и мостове . И там сигурно е натоварено само лятно време ??!

16

божидар

преди 6 години

Ами то е обидно,пътя до най-големия курорт по черноморието да енай-обикновен селски път,а иначе се надуват че са най-богати общини,в този регион се движат супер луксозни каруци,но никой не се наема поне с инициатива да направят нещо добро за този път.

15

Маргарита

преди 6 години

Участъкът изобщо не е пресилено определен като "Пътен ад". Стотици шофьори висят часове в него всеки ден от началото на юни. Ситуацията в града не е много по-добра, но изявленията в медиите на кмета и премиера целят да формират друго мнение в аудиторията.

fallback