Снимка: flckr
fallback

Проститутките в Слънчев бряг вече са кът. До момента няма нито един обран турист от жрица на любовта. Това е прецедент, коментират пред "Труд" разследващи, работещи в курорта.

Униформените непрекъснато правели акции и залавяли по няколко мераклийки да упражняват най-древната професия. Те били предимно девойки от вътрешността на страната. Имало и слаби, и пухкави, за да задоволят всякакви вкусове.

Въпреки основното им мото тази година - да залагат на младост и свян, за да привличат дори и трезвите туристи, рибата не кълве.

Обидени и готови да карат курсове

Чужденците си имат други забавления – къде алкохол, къде страх от болести и кражби. Затова и трезви, и пияни се пазели от жриците. Това било обидно на момичетата, а и непрекъснатите арести, направо ги отчаяли.

Понеже кризата с кадрите в туризма е всеизвестна, по-отраканите от тях са решили да се хващат на работа по хотелите. Ако трябва, щели да карат и курсове.

Така удрят две в едно: хем щели да получават заплата, хем да имат по-лесен достъп до туристите, като оправят и чистят стаите им.

Трезвите клиенти не са за предпочитане

За разлика от кризата в Слънчев бряг, на магистралата наоколо кипял усилен труд. Там обаче проблемите били други – заплащането било ниско, а и клиентите не били пияни и нямало как да бъдат ограбени.

Понеже дълги години конкурент №1 им бе алкохолът, някои стояха до храстите с бутилка водка, за да примамват с "2 в 1" удоволствия.

Методът "тиранти" остана в миналото

Най-старият метод, въведен преди поне 6 години по морето бе "тиранти". Проститутките изчакваха момента туристът да си свали панталоните, след което го блъскаха на земята и побягваха, естествено след като са взели портфейла от мъжа. Докато си вдигне обратно панталона, клиентът вече няма шанс да ги догони. Затова методът се нарича "тиранти".

И чужденците сиромаси

Дали защото им правят инструктаж, още преди да дойдат на нашето море, дали защото наистина са сиромаси, но чужденците, които все пак търсят платена любов, ходят с по 20 лева в джоба. Така най-древната професия изобщо не процъфтява в най-големия ни морски курорт. Бизнесът западнал. Нещо повече - дори плейбой баровете се префасонирали на хранителни магазини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Сливенски сводник

преди 6 години

Ех, мамини сладки, защо се чудите, елате при мене, аз ще ви кажа как да работите...И за мен ще има, и за вас ще има...Само да имате желание за работа

18

видял и пробвал

преди 6 години

Всичките жрици са от електората на ДПС и дост.

17

Анонимен

преди 6 години

Конкуренцията е много голяма, защото всички млади българки си идват с клиентите на море.Изключения няма.

fallback